Έμπολι - Ίντερ 0-1: Οι Νερατζούρι έκαναν το 5Χ5 με... υπογραφή Ντιμάρκο

Βασίλης Μπαλατσός
Ντιμάρκοα

bet365

Η Ίντερ συνεχίζει «απόλυτη» στη Serie A, καθώς επικράτησε της Έμπολι, εκτός έδρας με 1-0 και έκανε το 5/5 στην τρέχουσα Serie A.

Συνεχίζει να μαθαίνει την... προπαίδεια του τρία η Ίντερ. Οι Νερατζούρι επικράτησαν με 1-0 της Έμπολι, εκτός έδρας, στο ντεμπούτο του Αουρέλιο Αντρεατσόλι στην τεχνική ηγεσία και έκαναν το 5/5 στην Serie A. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προπορεύεται στη βαθμολογία του Καμπιονάτο με 15 βαθμούς, στο +3 από τη Μίλαν, την οποία «διέλυσε» την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο 51' η άμυνα των γηπεδούχων δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Ντιμάρκο, ο οποίος με φανταστική «ρουκέτα» εκτός περιοχής νίκησε τον Μπερίσα και άνοιξε το σκορ. Οι Μιλανέζοι κατάφερεαν με ευκολία να κρατήσουν το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε και η Έμπολι έγινε η πρώτη ομάδα, στην ιστορία της Serie A, που μετράει πέντε ήττες, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να σκοράρει.

Έμπολι: Μπερίσα, Εμπουέχι, Ισμαΐλι (51' Βαλουκίεβιτς), Λουπέρτο, Πετσέλα, Μαρίν (69' Φατσίνι), Ρανόκια (69' Γκράσι), Μάλε, Μπαλντάνζι, Καμπιάγκι (79' Ντέστρο), Σπέντι (79' Κανσελιέρι)

Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (71' Ντε Φράι), Νταρμιάν, Φρατέσι (71' Μπαρέλα), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο (81' Κάρλος Αουγκούστο), Μαρτίνες (72' Αρναούτοβιτς), Τουράμ (81' Σάντσες)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα