Τζένοα - Μίλαν 0-1: Απόδραση κορυφής από τη Γένοβα με λυτρωτή Πούλισικ και τερματοφύλακα... Ζιρού

giroud_goalkeeper

bet365

Η Μίλαν επικράτησε στην έδρα της μαχητικής Τζένοα με 1-0, με σκόρερ τον Κρίστιαν Πούλισικ. Αποβλήθηκαν και οι δυο τερματοφύλακες στις καθυστερήσεις, με τον Ολιβιέ Ζιρού να πηγαίνει κάτω από τα δοκάρια των Ροσονέρι.

Τρομερό φινάλε στη Γένοβα. Η Τζένοα έβαλε δύσκολα στη Μίλαν, όμως οι Ροσονέρι με γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στο 87' νίκησαν με 1-0, εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Ίντερ με την Μπολόνια και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τους Νερατζούρι. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκαν οι δυο τερματοφύλακες με τον Ολιβιέ Ζιρού να φοράει τα γάντια και μάλιστα να κάνει επέμβαση στο φινάλε!

Οι φιλοξενούμενοι δεν... πατούσαν καλά αλλά είχαν ευκαιρίες. Στο 17' ο Μαρτίνεθ απέκρουσε το σουτ του Ράιντερς και στο 65' ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε απάντηση στην κεφαλιά του Λεάο. Οι Γενοβέζοι είχαν καλή στιγμή για να προηγηθούν αλλά ο Μενιάν νίκησε τον Ντραγκουσίν.

Οι Ροσονέρι βρήκαν το γκολ που ήθελαν για να ανέβουν στην κορυφή στο 87'. Οι παίκτες της Τζένoα δεν κατάφεραν να καθαρίσουν την φάση, ο Κρίστιαν Πούλισικ κατέβασε την μπάλα, γύρισε το σώμα του και εκτέλεσε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι, όμως μετά από εξέταση του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Το παιχνίδι... ξέφυγε στο φινάλε. Στο 90+8' ο Μενιάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για... εγκληματικό μαρκάρισμα στον Εκουμπάν και ο Ολιβιέ Ζιρού ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία. Ο Γκούντμουσον ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα κόντραρε, χτύπησε στο δοκάρι και βγήκε κόρνερ.

Ο προωθημένος κίπερ των γηπεδούχων, Μαρτίνεθ έκανε φάουλ μετά την εκτέλεση κόρνερ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Νικολά Λεάλι να μπαίνει για τα τελευταία λεπτά του ματς. Μάλιστα στην τελευταία φάση ο Γάλλος σέντερ φορ «καθάρισε» το ματς με διπλή επέμβαση.

Τζένοα: Μαρτίνεθ, Ζαμπέλι (68’ Εκουμπάν), Χαπς (90+1' Πούσκας), Μπάνι, Βάσκεθ, Ντραγκουσίν, Ντε Βίντερ (90+14' Λεάλι), Μαλινόβσκι (68’ Κουτλού), Θόρσμπι, Φρέντρουπ, Γκούντμουντσον

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (66’ Καλάμπρια), Τιό, Ερναντές, Τομόρι, Αντλί (66’ Ζιρού), Ράιντερς, Μούσα, Γιόβιτς (90+3' Μπαρτεζάγκι), Οκαφόρ (46’ Λεάο), Τσουκβουέζε (46’ Πούλισικ)

 

SERIE A Τελευταία Νέα