Μίλαν - Ουντινέζε 0-1: Σοβαρή γκέλα για τους Ροσονέρι (vid)

Ουντινέζε

bet365

Σοκ για τους Ροσονέρι στο Μιλάνο, αφού ηττήθηκαν με 1-0 από την Ουντινέζε. Στο -6 από την κορυφή!

Ηττα σοκ για τους Ροσονέρι, πρώτη νίκη για τους Φριουλάνι και οι γηπεδούχοι στο -6 από την Ίντερ. Η Μίλαν ήταν κάκιστη, γνώρισε εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ουντινέζε και με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση.

Το παιχνίδι άρχισε με μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 10′ ο Περέιρα αστόχησε από πολύ καλή θέση. Η Μίλαν πήρε τον έλεγχο, προσπάθησε με ατομικές ενέργειες και μακρινά σουτ να απειλήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά επιθετικά και στο 60ο λεπτό τα πράγματα έγιναν χειρότερα, αφού η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Περέιρα εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το 1-0. Η Μίλαν πίεσε, αλλά η καλύτερη στιγμή της ήρθε στο 90' όταν ο Σιλβέστρι έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ζιρού. Η πίεση έγινε ασφυκτική μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να έρθει το γκολ της λύτρωσης.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τιαό, Φλορέντσι, Μούσα (82′ Ρομέρο), Κρούνιτς (46′ Αντλί), Ράιντερς (68′ Λόφτους-Τσικ), Λεάο, Γιόβιτς (46′ Οκαφόρ), Ζιρού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα