Serie A: Επέστρεψε στις νίκες η Τζένοα, χορταστική μοιρασιά για Σασουόλο και Σαλερνιτάνα

Επιμέλεια: Newsroom
Τζένοα

bet365

Η Τζένοα «λύγισε» 1-0 εντός έδρας την Ελλάς Βερόνα και συνεχίζει την αναρρίχησή της στη βαθμολογία της Serie A, την ώρα που Σασουόλο και Σαλερνιτάνα έμειναν στο χορταστικό 2-2.

Προς ολοταχώς για... σωτηρία κινείται η νεοφώτιστη Τζένοα, που έχει προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της Serie A, στην επιστροφή της στα ιταλικά σαλόνια. Οι Γενοβέζοι πήραν ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο και μετά την... παρένθεση της ήττας από την Κάλιαρι έκαναν comeback στις νίκες. Η ομάδα του Τζιλαρντίνο επικράτησε 1-0 της Ελλάς Βερόνα εντός έδρας χάρη στο τέρμα του Ντραγκουσίν στο 44ο λεπτό και σκαρφάλωσαν στη 13η θέση της βαθμολογίας. Στη 18η έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Νωρίτερα, Σασουόλο και Σαλερνιτάνα έμειναν στο χορταστικό 2-2 στο «Mapei». Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων με σκόρερ τους Ικουεμέσι (5') και Ντιά (17'), ωστόσο η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι μπόρεσε να επιστρέψει και να... σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρωταγωνιστήης ο Θόρστβεντ, ο οποίος σκόραρε δις (36' & 52') και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Κάπως έτσι, η Σαλερνιτάνα έμεινε στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Σασουόλο στη 15η με 12 βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα