Ίντερ - Λέτσε 2-0: «Καθάρισε» και επέστρεψε στο +4 από τη Γιουβέντους (vid)

Ιάσονας Θεριός
Inter

bet365

Δίχως καν να χρειαστεί να... ιδρώσει και παρά τις απουσίες της, η Ίντερ υπέταξε με 2-0 τη Λέτσε στο Μιλάνο και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας της στην κορυφή της Serie A, ούσα τέσσερις βαθμούς πάνω από τη 2η Γιουβέντους.

Χριστούγεννα στο +4 θα κάνει η Ίντερ, η οποία εξακολουθεί να είναι η ομάδα που... πείθει περισσότερο πως μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και την κορυφή της Ιταλίας, πιστοποιώντας την εξαιρετική της κατάσταση με καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Οι Νερατζούρι επικράτησαν στο... ρελαντί 2-0 της Λέτσε μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και συνεχίζουν στην 1η θέση του πρωταθλήματος έχοντας σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας από τη Γιουβέντους. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως η ομάδα του Ιντσάγκι έφτασε στην τέταρτη διαδοχική της νίκη, έχοντας νοκ-άουτ τους τραυματίες Λαουτάρο, Ντιμάρκο, Ντούμφρις και Κουαδράδο.

Από νωρίς πήρε τα ηνία του παιχνιδιού η Ίντερ, η οποία έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αρναούτοβιτς τόσο στο 11' όσο και στο 22'. Το προβάδισμα στους Νερατζούρι χάρισε στο 43ο λεπτό ο Γιαν Μπίσεκ με ωραία γυριστή κεφαλιά από το φάουλ του Τσαλχάνογλου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ιντσάγκι ήλεγξε και προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι, με τον Μπαρέλα στο 78' να κλειδώνει το τρίποντο. Ο Ιταλός βρέθηκε σε θέση βολής μετά από φοβερό τακουνάκι του Αρναούτοβιτς και εκτέλεσε από κοντά για το τελικό 2-0. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Λέτσε, εξαιτίας της αποβολής τους Μπαντά στο 84'.

Νίκη-ανάσα για τη Βερόνα

Σπουδαία νίκη πήρε η Βερόνα που επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Κάλιαρι του βασικού Παντελή Χατζηδιάκου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό του ματς. Ο Ενγκονζέ πήρε την μπάλα από τον Τσατσούα, πάτησε περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σκουφέτ για το 1-0.

Λίγο νωρίτερα, στο 51' η Κάλιαρι είχε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μακουμπού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Μπαρόνι διπλασίασε τα τέρματά της στο φινάλε του αγώνα με το γκολ του Τζούριτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με το τρίποντο αυτό η Βερόνα μετά ξέφυγε από τις θέσεις του υποβιβασμού και πλέον βρίσκεται στη 16η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι έμεινε στη 18η.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα