Serie A: Βαθμός... ανάσα για την Κάλιαρι, μεγάλο «διπλό» η Μόντσα (vid)

Ιάσονας Θεριός
monza_win

bet365

Η Κάλιαρι απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λέτσε (1-1) και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Αγχώθηκε αλλά έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Φροζινόνε η Μόντσα (3-2).

Λέτσε και Κάλιαρι αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Ρανιέρι να είναι αυτή που... χαμογέλασε περισσότερο. Με τη δεύτερή της διαδοχική ισοπαλία η ομάδα της Σαρδηνίας εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βερόνα από την Ίντερ και ανέβηκε στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στη 13η θέση της Serie A συνεχίζει η Λέτσε. Στον πάγκο έμεινε για τους φιλοξενούμενους ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ο Γκέντρεϊ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 31ο λεπτό, αλλά ο Οριστάνιο στο 68' χάρισε τον σημαντικό βαθμό στην Κάλιαρι.

Νωρίτερα, η Μόντσα απέδρασε με το σημαντικό «διπλό» από την έδρα της Φροζινόνε, της οποίας επικράτησε - με λίγο... άγχος - 3-2. Τα τέρματα των Μότα (18'), Καρμπόνι (45'), καθώς και το αυτογκόλ του Σουλέ (55') έδωσαν πολύ σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 56' ο Χαρουί μείωσε, όμως στο είκοσι λεπτά μετά ο Φρατάλι άφησε τη Φροζινόνε με δέκα παίκτες. Ο θαυματουργός Σουλέ έκανε το 3-2 από την άσπρη βούλα, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έφτασαν στην ισοφάριση και η Μόντσα πανηγύρισε το τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα