Μόντσα - Ίντερ 1-5: Παράσταση... πρωταθλήτριας!

Βασίλης Μπαλατσός
Mkhitaryan

bet365

Η ασταμάτητη Ίντερ έκανε... πάρτι στην έδρα της Μόντσα και συνέτριψε τους γηπεδούχους με το επιβλητικό 5-1. Από δυο γκολ Λαουτάρο Μαρτίνες και Τσαλχάνογλου, το «κερασάκι» ο Τουράμ.

Τρομακτική Ίντερ! Οι Νερατζούρι ήταν ασταμάτητοι στην έδρα της Μόντσα και «πάτησαν» τους γηπεδούχους με 5-1, με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Χάλκαν Τσαλχάνογλου να βρίσκουν δίχτυα από δυο φορές και τον Μάρκους Τουράμ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Σταθερά στην κορυφή οι Μιλανέζοι με 51 βαθμούς, στο +5 από τη δεύτερη Γιουβέντους, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Στην 11η θέση oι Μπιανκορόσι, για τους οποίους αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρήκε γρήγορο γκολ, καθώς στο 9' ο Γκαλιαρντίνι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Οι Μιλανέζοι βρήκαι και δεύτερο γκολ πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση, καθώς στο 14' ο Ντιμάρκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λαουτάρο Μαρτίνες εξ επαφής διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας η Ίντερ χτύπησε για τρίτη φορά. Ο Μκιταριάν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τουράμ έστρωσε στον Τσαλχάνογλου, ο οποίος έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 68' ο Νταρμιάν έκανε πέναλτι στον Μότα και ο Πεσίνα μείωσε το σκορ σε 3-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 75' αλλά ο Ζόμερ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κυριακόπουλου. Στο 84' ο Άκπρο έκανε πέναλτι στον Φρατέζι και ο Λαουτάρο το μετουσίωσε σε γκολ. Στο 88' ο Μκιταριάν πέρασε την μπάλα στον Τουράμ, ο οποίος «άδειασε» έναν αντίπαλο και με πλασέ ε΄κανε το τελικό 5-1.

Μόντσα: Σορεντίνο, Καλντιρόλα, Περέιρα (57’ Μπιριντέλι), Ντ’Αμπρόζιο (71’ Πάμπλο Μαρί), Πεσίνα (80’ Άκπα Άκπρο), Γκαλιαρντίνι, Κολπάνι, Μποντό (46’ Κολόμπο), Καρμπόνι, Τσιουρία (46’ Κυριακόπουλος), Μότα

Ίντερ: Ζόμερ, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Παβάρ (82’ Μπίσεκ), Μπαζτόνι (72’ Ατσέρμπι), Ντιμάρκο (72’ Κάρλος Αουγούστο), Μχιταριάν, Μπαρέλα (62’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (62’ Ασλάνι), Τουράμ, Λαουτάρο Μαρτίνες

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα