Ρόμα - Κάλιαρι 4-0: Ασταμάτητοι οι Τζαλορόσι με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο τους

roma_0

bet365

Η Ρόμα επικράτησε στο «Ολίμπικο» της Κάλιαρι με το εμφατικό 4-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Ασταμάτητη η Ρόμα, η οποία «διέλυσε» την Κάλιαρι με 4-0 στο «Ολίμπικο» και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A, με 38 βαθμούς.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με σκόρερ τον Λορέντσο Πελεγκρίνι. Οι Τζαλορόσι κέρδισαν κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα... κόλλησε κόντα στην εστία της Κάλιαρι και μετά από κόντρες ο Πελεγκρίνι από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Τη... σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε για τους γηπεδούχους ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος στο 23ο λεπτό έκανε το 2-0. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από τα αριστερά, με τον Πελεγκρίνι να κάνει εξαιρετικό γύρισμα μέσα στην περιοχή και τον Αργεντινό να πλασάρει για το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ντε Ρόσι.

Στην επανάληψη, η Ρόμα κέρδισε πέναλτι στο 51' και ο Ντιμπάλα το μετέτρεψε σε γκολ για το 3-0. Οι «μηχάνες» των Τζαλορόσι δεν έσβησαν εκεί, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ντιν Χάουσεν, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-0.

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο τους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Παντελής Χατζηδιάκος έμεινε στον πάγκο για την Κάλιαρι και δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση του «Ολίμπικο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κλαούντιο Ρανιέρι, αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο, καθώς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρόμα τη σεζόν 1973-74 ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και προπονητής της τη διετία 2009-2011 και το 2019.

Η βαθμολογία της Serie A:

SA

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα