Χατζηδιάκος: Διάστρεμμα στο γόνατο και νοκ-άουτ κόντρα στη Λάτσιο

Χατζηδιάκος: Διάστρεμμα στο γόνατο και νοκ-άουτ κόντρα στη Λάτσιο

Νίκος Κικίδης
Χατζηδιάκος

bet365

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο γόνατο στην προπόνηση της Κάλιαρι και θα λείψει δεδομένα από τον προσεχή αγώνα κόντρα στη Λάτσιο.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν της Κάλιαρι συμπεριλήφθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και η ανησυχία ήταν από την αρχή έκδηλη στις τάξεις της ομάδας.

Τελικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τους φόβους των Ιταλών, καθώς ο Χατζηδιάκος υπέστη διάστρεμμα στο γόνατο και δεδομένα θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A.

«Ο κύριος Ρανιέρι θα έχει είκοσι δύο παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα με τη Λάτσιο. Ο Ιμπραήμ Σουλεμάνα, ο οποίος συνέχισε με εξατομικευμένη δουλειά, και ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν θα είναι μέρος του αγώνα: ο Έλληνας αμυντικός, μετά από διάστρεμμα στο δεξί γόνατο που υπέστη στην προπόνηση, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που ανέδειξε μια ενδοσπογγώδη βλάβη του έσω κνημιαίου πλατώματος.

Μετά την παρατήρηση λίγων ημερών ανάπαυσης, ο παίκτης θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία αποκατάστασης» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Λατσιάλι .

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα