Λάτσιο - Μπολόνια 1-2: «Άλωσε» τη Ρώμη η La Rossa και έπιασε τετράδα! (vid)

Μπολόνια

bet365

Η Μπολόνια έκανε την ανατροπή μέσα στο «Ολίμπικο», επικράτησε της Λάτσιο με 2-1 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση με 45 βαθμούς, όσους έχει και η Αταλάντα η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τρελαίνει κόσμο η Μπολόνια! Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Τιάγκο Μότα «άλωσε» και τη Ρώμη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Λάτσιο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, όσους έχει και η Αταλάντα η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παρότι η Λάτσιο προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι, μην επιτρέποντας στην Μπολόνια να πάρει μέτρα στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, επέστρεψαν στο παιχνίδι και τελικά έφυγαν από το «Ολίμπικο» με ένα μεγάλο «τρίποντο», κάνοντας όνειρα για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League!

Η ομάδα του Σάρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και επέβαλλε τον δικό της ρυθμό στο ξεκίνημα. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρήκε δίχτυα στο 15ο λέπτό, ωστόσο ο Ιταλός επιθετικός ήταν για μερικά εκατοστά οφσάιντ, με το τέρμα να ακυρώνεται.

Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας πήρε κεφάλι στο σκορ. Ιμόμπιλε και Ίσακσον έκρυψαν την μπάλα, με τον δεύτερο να τη στέλνει στα δίχτυα της Μπολόνια για το 1-0.

Το λάθος του Προβεντέλ ωστόσο έβαλε την Μπολόνια από το... πουθενά μέσα στο παιχνίδι, με τον Αζούρι να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 39ο λεπτό. Ο τρομερός Ζίρκζε διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 78' και έδωσε στην ομάδα του Τιάγκο Μότα το μεγάλο «τρίποντο». Τέταρτη σερί νίκη για την Μπολόνια που φουλάρει για Ευρώπη, έχασε μεγάλη ευκαιρία η Λάτσιο που παρέμεινε στην 8η θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα