Σαλερνιτάνα - Μόντσα 0-2: Ο Κυριακόπουλος πήρε την ελληνική μονομαχία και βύθισε Πασαλίδη - Μανωλά

Newsroom
Κυριακόπουλος

bet365

Στον ελληνικό εμφύλιο μεταξύ Μόντσα και Σαλερνιτάνα, η ομάδα του Κυριακόπουλου επιβλήθηκε με 2-0 επί των (βασικών) Μανωλά - Πασαλίδη και βύθισε την ουραγό.

Η Μόντσα αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στον ελληνικό εμφύλιο επί της Σαλερνιτάνα! Η ομάδα του Κυριακόπουλου (πέρασε αλλαγή στο 73΄) επιβλήθηκε με 2-0 επί της ουραγού των βασικών Μανωλά - Πασαλίδη και την άφησε στην τελευταία θέση της Serie A. Το σκορ για τη Μόντσα άνοιξε ο Μαλντίνι στο 78΄, με τον Πεσίνα πέντε λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να στέλνει τους φιλοξενούμενους στην 11η θέση. Για τη Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς έκανε το ντεμπούτο του, αλλά αποχώρησε στο 61΄ως αναγκαστική αλλαγή με θέμα στον αστράγαλο για να παραχωρήσει τη θέση του στον Μπόατενγκ.

Πήρε το «διπλό» στο φινάλε η Έμπολι

Η Έμπολι επικράτησε εκτός έδρας της Σασουόλο με 3-2 και έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει» για έξι αγώνες στη Serie A. Οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ των Λουπέρτο (11’), του Νιάνγκ από το σημείο του πέναλτι (64’) και του Μπαστόνι στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+4’ έφυγε με τη νίκη από το «Mapei». Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Πιναμόντι με εκτέλεση πέναλτι (54’) και ο Φεράρι στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα