Κάλιαρι - Νάπολι 1-1: Τη «σόκαρε» στο 90+6'

Βασίλης Μπαλατσός
cagliari_napoli

bet365

Η Νάπολι ήταν «αγκαλιά» με την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κάλιαρι αλλά η ομάδα από τη Σαρδηνία ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+6'.

Ούτε τώρα νίκη για την Νάπολι. Στο πρώτο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Φραντσέσκο Καλτσόνα στη Serie A οι Παρτενοπέι έφτασαν κοντά στην απόδραση από τη Σαρδηνία αλλά η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι ισοφάρισε στο 90+6' και την έκοψε ακόμα δυο βαθμούς. Τρίτη διαδοχική γκέλα για τους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι στην 9η θέση με 37 βαθμούς, στο -4 από την εξάδα. Έπιασε τη Βερόνα στους 20 βαθμούς η ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Στο 32ο λεπτό ο Ραχμάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς μπήκε στη φάση ο εκτεθειμένος Λαπαντούλα. Στο 43' Ζεσούς και Μερέτ συγκρούστηκαν, η μπάλα στρώθηκε στον Λουβούμπο, ο οποίος δεν κατάφερε με κεφαλιά να σημαδέψει την κενή εστία.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 65', όταν ο Ρασπαντόρι έβγαλε τη σέντρα και ο Οσιμέν με κεφαλιά εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Νιγηριανός έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια.

Στο 90+5' ο Σκουφέτ απέκρουσε το σουτ του Σιμεόνε και στην αντεπίθεση ήρθε το... σοκ για τη ΝάπολιΝτοσένα έβγαλε τη σέντρα, ο Λουμούμπο κατέβασε ανάμεσα από τα στόπερ και εκτέλεσε για το τελικό 1-1.

Βαθμολογία

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα