Μόντσα - Ρόμα 1-4: Έκανε το 3Χ3 με «τεσσάρα»

dybala

bet365

Η Ρόμα συνέτριψε εκτός έδρα τη Μόντσα με 4-1 και πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Serie A. Γκολ και ασίστ το «δίδυμο» Λουκάκου - Ντιμπάλα. Αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Σε... τροχιά τετράδας η Ρόμα. Η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι συνέτριψε τη Μόντσα, εκτός έδρας, με 4-1 και πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίπονταο στη Serie A. Στο +1 από την Αταλάντα και στο -1 από την Μπολόνια οι 5οι Τζιαλορόσι, έχοντας όμως ματς περισσότερο και από τις δυο ομάδες. Στην 11η θέση οι γηπεδούχοι, για τους οποίους ήρθε από τον πάγκο και αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16', όταν ο Γιούριτς σημάδεψε το δοκάρι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κριστάντε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. Στο 38' ο Λουκάκου πέφτοντας πέρασε την μπάλα στον Πελεγκρίνι, ο οποίος ντρίμπλαρε και εκτέλεσε με το δεξί για το 1-0. Στο 42' ο δημιουργός έγινε εκτελεστής, καθώς ο Ντιμπάλα έφυγε από τα αριστερά και γύρισε την μπάλα στον Λουκάκου, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 64' ο Ντιμπάλα βρήκε δίχτυα με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 81' η Ρόμα κέρδισε πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR και ο Παρέδες το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-0. Στο 87' ο Καρμπόνι με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής μείωσε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Μπιριντέλι, Μάρι, Καλντιρόλα (85’ Ντονάτι), Καρμπόνι, Γκαλιαρντίνι (22’ Καρμπόνι), Μπόντο, Κολπάνι (46’ Κυριακόπουλος), Πεσίνα, Μότα (66’ Μαντσίνι), Τζούριτς (85’ Άκπα Άκπρο)

Ρόμα: Σβιλάρ, Κρίστενσεν (27’ Τσελίκ), Μαντσίνι (77’ Χουισέν), Εντικά, Ανχελίνο (59’ Σμόλινγκ), Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι (59’ Μποβέ), Ντιμπάλα (77’ Μπαλντάντζι), Ελ Σαράουι, Λουκάκου

Ούτε τώρα η Σαλερνιτάνα των Μανωλά - Πασαλίδη

Η ουραγός Σαλερνιτάνα το «πάλεψε» στο Ούντινε, προηγήθηκε κόντρα στην Ουντινέζε, όμως στο τέλος κατάφερε να φύγει μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Μπιανκονέρι. Ο Κώστας Μανωλάς ήταν βασικός για την ομάδα του Σαλέρνο, αγωνίστηκε για 71 λεπτά και στη συνέχεια άφησε τη θέση του στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Στο 10' ο Τσαούνα με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για του φιλοξενούμενους. Στο 18' ο Οτσόα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Λούκα, ο οποίος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 41'. Στο 45+3' ο Καμαρά έκανε ένα ψαλίδι από το ύψος τους πέναλτι και ισοφάρισε. Στο 64' ο Εμποσέλε της Ουντινέζε αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως η Σαλερνιτάνα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη στιγμή τους στο 70' αλλά ο Τσαούνα σημάδεψε το δοκάρι.

Βαθμολογία

macaccabi

 

SERIE A Τελευταία Νέα