Χατζηδιάκος: Επέστρεψε στην αποστολή της Κάλιαρι, κανονικά διαθέσιμος για Καζακστάν

xatzidiakos

bet365

Ο Παντελής Χατζηδιάκος επέστρεψε στην αποστολή της Κάλιαρι για τον αγώνα με τη Σαλερνιτάνα και δεδομένα θα είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς της Εθνικής με το Καζακστάν.

Ευχάριστα νέα για τον Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Παντελής Χατζηδιάκος πριν από ένα μήνα είχε υποστεί κάκωση στον έσω κνημιαίο στο δεξί γόνατο, όμως εδώ και λίγες ημέρες επέστρεψε στις κανονικές προπονήσεις της Κάλιαρι και μάλιστα μπήκε κανονικά στην αποστολή για την αγώνα με τη Σαλερνιτάνα, όντας στον πάγκο.

Από τη στιγμή που ο διεθνής Έλληνας στόπερ είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού της Εθνικής για τη «μάχη» με το Καζακστάν στην «OPAP Arena» για τα ημιτελικά των Play Off του Nations League στις 21 Μαρτίου, το πρώτο από τα δυο «βήματα» που πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να πάει στο Euro 2024.

O Xατζηδιάκος μετράει 31 εμφανίσεις με το εθνόσημο και είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική επί ημερών Πογιέτ. Η Κάλιαρι τον αγόρασε από την Άλκμααρ αντί δυο εκατομμυρίων ευρώ και μέχρι στιγμής ο 27χρονος στοπερ μετράει 12 εμφανίσεις στην Ιταλία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα