Λυκογιάννης: «Το συμβόλαιό μου λήγει με τη Μπολόνια, αλλά θέλω να μείνω»

Λυκογιάννης: «Το συμβόλαιό μου λήγει με τη Μπολόνια, αλλά θέλω να μείνω»

Newsroom
Λυκογιάννης

bet365

Για το μέλλον του στη Μπολόνια μίλησε ο Μπάμπης Λυκογιάννης μετά το γκολ του κόντρα στη Σαλερνιτάνα, τονίζοντας πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Η Μπολόνια κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Σαλερνιτάνα, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να χρίζεται σκόρερ στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Έλληνας αμυντικός προέβη σε δηλώσεις για την αναμέτρηση, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα. «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου.

Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα» ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει να μείνει στην Μπολόνια απάντησε:

«Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω». Όσο για το αν η Μπολόνια μπορεί να προσπεράσει την τρίτη Γιουβέντους, ο Λυκογιάννης τόνισε:

«Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο»

 

SERIE A Τελευταία Νέα