Ρόμα - Λάτσιο: Ο Γκεντουζί έπιασε από τον λαιμό τον Ντιμπάλα (vid)

Ντιμπάλα

bet365

Οι τόνοι ανέβηκαν για ακόμη μια φορά στο ντέρμπι της Ρώμης με τον Γκεντουζί να πιάνει τον Ντιμπάλα από τον λαιμό και τον Αργεντινό να του απαντάει δείχνοντας του τις επικαλαμίδες του με φωτογραφία από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι της Ρώμης αναδείχθηκε η Ρόμα. Με γκολ του Μαντσίνι οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 1-0 της Λάτσιο και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για την εξασφάλιση μιας θέσης στο επόμενο Champions League.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι εντάσεις στο ντέρμπι της πρωτεύουσας. Λίγο μετά το 65ο λεπτό, οι Πάουλο Ντιμπάλα και Ματέο Γκεντουζί πιάστηκαν στα χέρια, με τον Γάλλο να αρπάζει από τον λαιμό τον Αργεντινό μετά από μια μονομαχία που είχαν. Ο Γάλλος έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε στον επιθετικό της Ρόμα ο οποίος βρήκε τον δικό του τρόπο να απαντήσει.

Ο Ντιμπάλα έβγαλε τις επικαλαμίδες του στις οποίες έχει τοποθετήσει φωτογραφίες όπου απεικονίζεται ο ίδιος να σηκώνει την κούπα του Μουντιάλ από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις έδειξε στον Γκεντουζί, θυμίζοντας του τον τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα