Ρόμα - Λάτσιο: Συνελήφθη ο επικεφαλής των ultras των Λατσιάλι

Newsroom
συγκρούσεις οπαδών

bet365

Στη σύλληψη του επικεφαλής των ultras της Λάτσιο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας της Ιταλίας.

Συγκρούσεις και μάχες σώμα με σώμα σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στην Ρώμη, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο όπου επικράτησαν οι «τζιαλορόσι» με 1-0.

Κόντά στο Ολίμπικο στην περιοχή Ponte Milvio, σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ μιας ομάδας περίπου 200 ατόμων της Λάτσιο και 100 των «Τζιαλορόσι». Η αστυνομία επενέβη για να χωρίσει το πλήθος κάνοντας χρήση δακρυγόνο και συλαμβάνοντας έναν οπαδό της Ρόμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο οπαδός που συνελλήφθη από τις αρχές ήταν ο επικεφαλής των ultras της Λάτσιο. Ο λόγος για τον Κλάουντιο Κορμπολότι ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα ρόπαλο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στην κοινότητα των φανατικών οπαδών της Ιταλίας, έχοντας μάλιστα καταδικαστεί στο παρελθόν σε φυλάκιση ενός έτους για ένα πανό με τον Μπενίτο Μουσολίνι που είχαν σηκώσει οι φανατικοί της Λάτσιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα