Κάλιαρι - Γιουβέντους 2-2: Νέα γκέλα για τη «Μεγάλη Κυρία»

Newsroom
Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους υπέπεσε σε ακόμα μια γκέλα, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Κάλιαρι. Ελπίδες για τη Λάτσιο.

Ακόμα μια κακή εμφάνιση, ακόμα μια γκέλα για τη Γιουβέντους η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κάλιαρι εκτός έδρας. Οι Μπιανκονέρι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, ωστόσο κατάφεραν να... σώσουν τον βαθμό. Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά και ζήτησε πέναλτι για την αγκωνιά του Μίνα στον Αλκαράζ. Η Κάλιαρι κέρδισε πέναλτι στο 30' σε χέρι του Μπρέμερ και ο Γκαετάνο πέτυχε το 1-0. Στο 36' ο Σέζνι έκανε πέναλτι στον Λουβούμπο και ο Μίνα πέτυχε το 2-0. Στο β’ μέρος ήρθε η αντίδραση των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα στο 61′, όταν ο Βλάχοβιτς με υπέροχη εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1. Ο Σέρβος φορ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83′ με ανάποδο ψαλίδι. Ωστόσο, το 2-2 ήρθε στο 87′ με το αυτογκόλ του Ντοσένα μετά τη σέντρα του Γιλντίζ.

Με την Ιταλία να έχει εξασφαλίσει ένα έξτρα εισιτήριο για το Champions League, μόνο... αδιάφορο δεν θα είναι το φινάλε. Η Λάτσιο νίκησε 1-0 την Τζένοα στη Γένοβα και απέκτησε ξανά ελπίδες για την 5η θέση, μιας και βρέθηκε στο -3 από τη Ρόμα (με δυο ματς περισσότερα). Ο Λουίς Αλμπέρτο ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 67′ με σουτ από κοντά μετά το γύρισμα του Καμάντα, γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα