Έμπολι - Νάπολι 1-0: Σκόνταψε στο σκαλοπάτι της Ευρώπης

Νίκος Κικίδης
Κβαρατσχέλια

bet365

Η σεζόν αστάθειας της Νάπολι συνεχίστηκε και στην έδρα της Έμπολι, η οποία πήρε τη νίκη με 1-0 και περιόρισε τους Παρτενοπέι σε θέση εκτός ευρωπαϊκής προοπτικής.

Η Νάπολι χάνει τον μίτο από τα χέρια της και μαζί τον δρόμο προς τη ευρωπαϊκή έξοδο. Το γρήγορο γκολ της Έμπολι αποσυντόνισε για τους Παρτενοπέι για το υπόλοιπο του αγώνα, οι οποίοι παραδόθηκαν στο τέλος στους γηπεδούχους (1-0) και περιορίστηκε στην 8η θέση της Serie A.

Η Έμπολι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4΄όταν ο Τσέρι με όμορφη κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-0. Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει, άγγιξε την ισοφάριση με σουτάρα του Κβαρατσχέλια (23΄) που εξουδετέρωσε ο Καπρίλε, αλλά από εκεί και πέρα... λίγα πράγματα.

Ίσα - ίσα η Έμπολι θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ σε προσπάθεια του Καμπιάγκι που σταμάτησε στο δοκάρι, προτού η Νάπολι εμφανιστεί ξανά στο ματς στο... 67΄με τρομερή ατομική ενέργεια του Κβαρατσχέλια που δεν κατάφερε να νικήσει ξανά τον Καπρίλε.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με την Έμπολι να πανηγυρίζει μια κομβική νίκη για τη μάχη που δίνει για τη σωτηρία, τη στιγμή που η Νάπολι έμεινε στο -2 από την έβδομη Αταλάντα και μάλιστα με δυο ματς περισσότερα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα