Serie A: Πέρασε από το Σαλέρνο η Φιορεντίνα, «τριάρα» και βαθμολογική ανάσα για τη Λέτσε

fiorentina_2_0

bet365

Η Φιορεντίνα νίκησε εκτός έδρας τη Σαλερνιτάνα με 2-0, η Λέτσε «διέλυσε» εκτός έδρας με 3-0 τη Σασουόλο και η Τορίνο... κόλλησε στο μηδέν με τη Φροζινόνε εντός έδρας.

Η Φιορεντίνα πέρασε από το Σαλέρνο, καθώς επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 2-0 και μείωσε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο πέτυχαν οι Κρισιτάν Κουαμέ με εντυπωσιακή ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ρανιέρι στο 80ο λεπτό και ο Ικονέ στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+5'.

Η Φιορεντίνα ανέβηκε στην 9η θέση της Serie A με 47 βαθμούς, έχοντας και το μυαλό της στα ημιτελικά του Conference League με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ και η Σαλερνιτάνα δείχνει να... αποχαιρετά την κατηγορία καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με 15 πόντους και στο -11 από τη 19η Σασουόλο.

Τριάρα και βαθμολογική ανάσα για τη Λέτσε

Η Λέτσε «διέλυσε» εκτός έδρας της Σασουόλο με 3-0 και «ξέφυγε» επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A. Η ομάδα του Λούκα Γκότι με τα τέρματα των Τζέντρι (11'), Ντοργκού (15') και του Πίκολι στο 61ο λεπτό, πέρασε από το «MAPEI» και ανέβηκε στη 13η θέση με 35 βαθμούς πέντε στροφές πριν το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Κόλλησαν» στο μηδέν Τορίνο και Φροζινόνε

Τορίνο και Φροζινόνε «κόλλησαν» στο μηδέν στην έδρα της πρώτης και ο βαθμός της ισοπαλίας κράτησε τους φιλοξενούμενους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο ένας βαθμός έστειλε την Τορίνο στην 9η θέση με 46 βαθμούς και τη Φροζινόνε στη 18η με 28 πόντους.

Η βαθμολογία

serieA

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα