Μίλαν: Ο Ιμπραΐμοβιτς ψηφίζει Φαν Μπόμελ για νέο προπονητή

Μίλαν: Ο Ιμπραΐμοβιτς ψηφίζει Φαν Μπόμελ για νέο προπονητή

Νίκος Κικίδης
Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ

bet365

Το όνομα του Μαρκ Φαν Μπόμελ έχει πέσει δυνατά στο τραπέζι για τη Μίλαν, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πιέζει για την πρόσληψή του από τους Ροσονέρι.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται η Μίλαν, μιας και το μέλλον του Στέφανο Πιόλι στην ομάδα κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολο. Η ήττα στο Derby della Madonnina που έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια την Ίντερ πιθανότατα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ιταλού στον πάγκο, ο οποίος φημολογείται πως φλερτάρει με τη Νάπολι και τον ιταλικό Νότο.

Την ίδια στιγμή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς - σύμβουλος πλέον της Ροσονέρο διοίκησης - «χτενίζει» την αγορά για την αντικατάσταση του Πιόλι και όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει σε ένα μεγάλο φαβορί!

Ο λόγος για τον Μαρκ Φαν Μπόμελ , ο οποίος έχει κερδίσει την ψήφο του Σουηδού για τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Αν και ονόματα όπως οι Πελεγκρίνι, Γκαλτιέ και Κονσεϊσάο έχουν συνδεθεί με τη Μίλαν, τόσο η «Tuttosport» όσο και το «CalcioMercato» τονίζουν πως η περίπτωση του Ολλανδού έχει πέσει δυνατά στο τραπέζι.

Η εντυπωσιακή του πορεία με την Αντβέρμπ την οποία έστεψε πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Βελγίου την περσινή περίοδο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ζλάταν, ο οποίος παλεύει να πείσει τη διοίκηση πως ο Φαν Μπόμελ είναι η ιδανική λύση.

Θυμίζουμε πως προτού αναλάβει τα ηνία της Αντβέρμπ στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, ο παλαίμαχος χαφ της Μίλαν είχε περάσει από τους πάγκους των Αϊντχόφεν και Βόλφσμπουργκ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα