Νάπολι: Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε οι «Παρτενοπέι»!

Νάπολι: Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε οι «Παρτενοπέι»!

Newsroom
Νάπολι: Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε οι «Παρτενοπέι»!

bet365

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Ο άλλοτε προπονητής της Γιουβέντους και της Ίντερ Αντόνιο Κόντε αναλαμβάνει τη Νάπολι σύμφωνα με δημοσίευμα του Rai. Ο πολύπειρος τεχνικός φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τους «Παρτενοπέι» και αναλμβάνει χρέη τεχνικού στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»!

Ο δημοσιογράφος Τσίρο Βενεράτο, ζωντανά στο Rai, ανακοίνωσε ότι ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε τη Νάπολι. Ο 54χρονος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου των «Παρτενοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και είναι έτοιμος να να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αξίας 6,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν.

«Ο Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος να υπογράψει στη Νάπολι. Είναι σίγουρος ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την επανεκκίνηση των πρώην πρωταθλητών Ιταλία. Ο πρόεδρος των Παρτενοπέι και ο έμπειρος τεχνικός καθόρισαν όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα