Serie A: Άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια» για την Πάρμα (vids)

Serie A: Άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια» για την Πάρμα (vids)

Newsroom
ΠΑΡΜΑ

bet365

Η Πάρμα εξασφάλισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπάρι την Τετάρτη (01/05), βάζοντας τέλος στην τριετή παραμονή της στη Β'.

Η πρωτοπόρος της Serie B Πάρμα του «δικού μας» Βασίλη Ζαγαρίτη εξασφάλισε και επίσημα την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε το βράδυ της Τετάρτης εκτός έδρας από την Μπάρι.

Οι «Κροτσιάτι» βρίσκονται στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας με 74 βαθμούς μετά από 36 αγώνες και θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μαθηματικά την ιδιότητα του πρωταθλητή της Serie B αν νικήσουν την Κρεμονέζε το Σαββατοκύριακο, ανάλογα με τα αποτελέσματα σε άλλες ομάδες.

Η ομάδα του Φάμπιο Πέκια έχει καταφέρει να ανακάμψει μετά την τέταρτη θέση που κατέλαβε την περασμένη περίοδο και έχασε οριακά την άνοδο [Ηττήθηκε με 3-2 συνολικά στα ημιτελικά των πλέι-οφ από τη σημερινή Κάλιαρι της Serie A, με επικεφαλής τον Κλαούντιο Ρανιέρι].

Αυτή τη φορά, η Πάρμα έχει χάσει μόλις τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει εξασφαλίσει 21 νίκες και άλλες 11 ισοπαλίες. Τώρα, με το εισιτήριο ανόδου ανά χείρας, έχει ακόμα δύο σημαντικά παιχνίδια να δώσει τη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή την Κρεμονέζε, πριν ολοκληρώσει τη σεζόν εκτός έδρας την Παρασκευή στη Ρετζιάνα.

Εδώ οι πανηγυρισμοί από τους φίλους της ομάδας:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα