Μίλαν: Ο Κονσεϊσάο είναι πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του Πιόλι

Μίλαν: Ο Κονσεϊσάο είναι πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του Πιόλι

bet365

Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Πόρτο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εμφανίζεται ως φαβορί για να αναλάβει τη Μίλαν.

Στις 25 Απριλίου η Πόρτο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο μέχρι το 2028, όμως ενδέχεται να αποχωρήσει από τους Δράκους στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νέος πρόεδρος του κλαμπ, Βίλας Μπόας, σκέφτεται την αλλαγή προπονητή, ενώ ο Πορτογάλος κόουτς εμφανίζεται κοντά στη Μίλαν!

Σύμφωνα με το Sky Italia ο 49χρονος τεχνικός και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων είναι το πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος δεδομένα δεν θα συνεχίσει τους Ροσονέρι. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε οριστικό deal.

O Κονσεϊσάο βρίσκεται στην Πόρτο από το 2017, έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα και Super Cup και το κύπελλο της προηγούμενης σεζόν. Στο τρέχον πρωτάθλημα οι Δράκοι βρίσκονται στην 3η θέση με 62 βαθμούς, στο -18 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα