Ντέμης για τον αγώνα στο εμπόλεμο Βελιγράδι: «Υπερήφανοι ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως ΑΕΚτσήδες»

Newsroom
Υπεράνθρωποι ως ΑΕΚτσήδες έγραψε ο Ντέμης

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε μία ανάρτηση για την επέτειο από το φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο εμπόλεμο Βελιγράδι κάνοντας λόγο για μία στιγμή υπερηφάνειας για τους ανθρώπους που συμμετείχαν, για όλους τους Έλληνες, αλλά και για τους ΑΕΚτζήδες πιο συγκεκριμένα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν ξέχασε το τολμηρό ταξίδι της ΑΕΚ στο εμπόλεμο Βελιγράδι στις 7 Απριλίου του 1999 για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Παρτιζάν και την διάδωση έτσι του αντιπολεμικού μηνύματος.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου δείχνει εκείνον μετά το φινάλε του αγώνα με φανέλα της Παρτιζάν αγκιαλιά μ' έναν φίλαθλο, που έχει δεμένη την ελληνική σημαία γύρω από τον λαιμό του.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Υπερήφανοι ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως ΑΕΚτσήδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα