Ολυμπιακός: Η δύσκολη εξίσωση με τους εξτρέμ ειδικά για τη νέα χρονιά (vid)

Ολυμπιακός: Η δύσκολη εξίσωση με τους εξτρέμ ειδικά για τη νέα χρονιά (vid)

Ο Κανός

bet365

Ο Ολυμπιακός πρακτικά έχει μείνει με έναν... μάχιμο αγωνιστικά εξτρέμ αυτήν την περίοδο, τον Μασούρα, συν το παράδειγμα προς μίμηση του Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός αλλιώς τα υπολόγιζε τα πράγματα τον Γενάρη όταν έκλεινε Κανός και Μπουτούτσι για τις θέσεις του εξτρέμ και αλλιώς του βγήκαν τα πράγματα.

Μετά τον τραυματισμό του Ισπανού εξτρέμ που ήταν πραγματικά ένας παίκτης που βοήθησε και αποτελεί απώλεια (όπως είναι εδώ και μέρες γνωστό θα λείψει για το υπόλοιπο της σεζόν) ο Ολυμπιακός πρακτικά έχει μείνει κυρίως με τον Μασούρα ενώ υπάρχει και ο Βαλμπουενά, που παρά την ηλικία του τα δίνει όλα. Θα πει κανείς μα καλά δεν υπάρχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες; Ο Ροντρίγκες όπως τον βλέπουμε το τελευταίο διάστημα και δεν υπολογίζεται και τόσο αλλά και δεν δείχνει αγωνιστικά σε τόσο καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός σε αρκετές περιπτώσεις φέτος έπαιξε με δεκάρια στα άκρα του διότι είτε δεν υπολογίζονταν οι εξτρέμ που είχε εκείνο το διάστημα είτε δεν είχε τον ανάλογο αριθμό των ακραίων για να το πράξει. Σε αυτή τη φάση οι 2 εξτρέμ του ρόστερ είναι ο Μασούρας με τον Γκάρι Ροντρίγκες plus τον Βαλμπουενά. Ο Βρουσάι χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον ως δεξιός μπακ, ο Μπουτούτσι έχει παίξει ελάχιστα και μένει να φανεί εάν αυτό θα αλλάξει, ο Κανός έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου ενώ είναι δανεικός και μετά υπάρχουν απλά οι... πειραματισμοί τύπου Μπιέλ, που δεν είναι ακραίος αλλά αγωνίζεται εκεί.

Η εξίσωση των εξτρέμ θα είναι δύσκολη και ενόψει της νέας χρονιάς. Ναι ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα ήθελε και τον Κανός του χρόνου. Εάν δεν είναι εφικτό να τον αγοράσει μπορεί να τον αποκτήσει ξανά ως δανεικό. Ο Μπουτούτσι είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό ως προς το εάν θα μείνει, ο Βαλμπουενά είναι πιθανό να σταματήσει αλλά ακόμα και εάν δεν συμβεί στα 39 του χρόνια πια δεν θα μπορεί να βοηθά και τόσο και έτσι μένει ο Μασούρας με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Σε σχέση με τους δύο αυτούς ακραίους ο Έλληνας εξτρέμ έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής αναφορικά με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Με αυτά τα στοιχεία και δεδομένα δεν θα είναι καθόλου απίθανο για τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός να χρειαστεί τουλάχιστον 2 εξτρέμ και εξτρέμ που να λογίζονται για βασικοί. Μέχρι τότε θα υποχρεωθεί να πορευθεί με τους παίκτες που έχει τώρα.

Οι εξτρέμ που έπαιξαν φέτος στον Ολυμπιακό

  • Ντε Λα Φουέντε: 5 ματς χωρίς γκολ ή ασίστ
  • Μπόουλερ: 7 ματς χωρίς γκολ ή ασίστ
  • Ραντζέλοβιτς: 7 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
  • Βαλμπουενά: 26 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ
  • Μασούρας: 41 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ
  • Μπουτούτσι: 2 ματς χωρίς γκολ ή ασίστ
  • Γκάρι Ροντρίγκες: 29 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ
  • Κανός: 8 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ
  • Από τους προαναφερθέντες στο ρόστερ έχουν μείνει οι Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπουτούτσι, Γκάρι Ροντρίγκες και Κανός. Τον Βρουσάι τον λογίζουμε πιο πολύ ως δεξιό μπακ.
@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα