G-Betting: Με τις... έδρες

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με τις... έδρες
Σήμερα ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Αρης παίζουν στις έδρες τους και θα κάνουν τα πάντα για να τις υπερασπιστούν με τις δύο ομάδες της Αθήνας να παλεύουν ως το τέλος για το πρωτάθλημα!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Το κίνητρο στην Ενωση αλλά κι ο κόσμος θα την σπρώξουν στη νίκη που θα της δώσουν το δικαίωμα να παλέψει για την πρωτιά ως το τέλος. Στη Novibet το 1 με over 1.5 πληρώνει 2.00 και θα πάμε μ' αυτό το σημείο.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Οι πράσινοι είναι στην πρώτη θέση, έχοντας την ισοβαθμία με την Ενωση. Υποδέχονται τον ΠΑΟΚ που έχει προβλήματα με απουσίες βασικών παικτών. Το σημείο 1 με over 1.5 πληρώνει η Stoiximan 2.10 και θα είναι η επιλογή μας.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Αρης-Βόλος: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κλειδώσει την 5η θέση που θα την στείλει Ευρώπη. Ο 1 με over 2.5 στη bwin πληρώνει 1.83. Ο Άρης είναι ομάδα που σκοράρει ενώ κι ο Βόλος αν του δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσει να... φύγει - παρόλο που λείπει ο Οζέγκοβιτς.

Αρης-Βόλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting