Μπουγκάσκι: «Ο Μλαντένοβιτς έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό από τον Απρίλιο»

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς

bet365

Σύμφωνα με tweet Πολωνού δημοσιογράφου, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό από τον Απρίλιο.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος Κάρολ Μπουγκάτζσκι έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter και αποκάλυψε πως ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Λέγκια Βαρσοβίας έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα από τον Απρίλιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος.

O 31χρονος Σέρβος, που κατέκτησε χθες με την Λέγκια και τον πρώην «πράσινο» και νυν συμπαίκτη του Καρλίτος, το Κύπελλο Πολωνίας, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την πολωνική ομάδα, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για τον βασικό αριστερό μπακ-χαφ της Λέγκια, αφού έχει πραγματοποιήσει 30 εμφανίσεις φέτος με την ομάδα έχοντας σκοράρει έξι γκολ και δώσει επτά ασίστ σε 2.624 αγωνιστικά λεπτά.

Το όνομά του δεν είναι καινούργιο, αφού έχει γραφτεί ξανά από τους Πολωνούς πως είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως οι «πράσινοι» το είχαν διαψεύσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα