Παναθηναϊκός: Δεν ανακοινώνει αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Δεν ανακοινώνει αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ιβάν

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να ανακοινώσει αποστολή σήμερα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Την τελευταία στιγμή θα ξέρει την 11άδα του.

Η έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, οδήγησε στην αναβολή των αγώνων για την 9η αγωνιστική των play-offs, ύστερα από σχετικό αίτημα των «πρασίνων». Ετσι τα ματς θα γίνουν την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μετά τον τελευταίο κύκλο εξετάσεων που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού υπάρχουν επιβεβαιωμένα για κορονοϊό 29 θετικά τεστ στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού». Τα κρούσματα ήταν αυξανόμενα, σε σημείο που να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί ούτε αυτήν τη στιγμή να ακοινώσει αποστολή. Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν είναι σε θέση να ξέρει και τα πλάνα για την 11άδα του καθώς θα περιμένει να δει ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι.

Στο τριφύλλι, πάντως, υπάρχει κλίμα συσπείρωσης με τους φίλους της ομάδας να δίνουν ραντεβού στο Caravel για να εμψυχώσουν όσους τελικά θα μπουν στο πούλμαν για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα