Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκατομμύρια ευρώ από την Κράσνονταρ για τον Αουγκούστο»

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας

bet365

Η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς «έβαλε στο μάτι» τον Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον ΠΑΟΚ να αξιώνει το ποσό των 7.000.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στη Ρωσία.

Δεν είναι μόνο το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια που «κυκλοφορεί» στον ευρωπαϊκό Τύπο, καθώς στα ρωσικά ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές και σ’ έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα στον Ντάγκλας Αουγκούστο.

Όπως σημειώνει η ρωσική ιστοσελίδα «sport.ru», «η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ και ο ελληνικός σύλλογος θέλει 7 εκατομμύρια ευρώ»!

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, η Κράσνονταρ, στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς, «επικοινώνησε με τον ελληνικό σύλλογο και τους εκπροσώπους του 26χρονου Βραζιλιάνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κράσνονταρ θα πρέπει να πληρώσει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ για τον κεντρικό χαφ του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα