Τζούρισιτς: Μένει ελεύθερος από τη Σαμπντόρια και υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Ο Τζούρισιτς προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Φίλιπ Τζούρισιτς και το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο Σέρβος μέσος είναι η τυπική αποδέσμευσή του από την Σαμπντόρια.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Κάρλος Ζέκα και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος χαφ έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι για διετές συμβόλαιο, αποτελώντας τον εκλεκτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στο ''10'', η οποία αποτελούσε απόλυτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό των ''πρασίνων'', καθώς σε αυτή την θέση υπήρχε μόνο ο Μπερνάρντ.

Το μόνο που απομένει για να υπογράψει και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τζούρισιτς είναι να αποδεσμευθεί και τυπικά από την Σαμπντόρια.

Στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Γένοβας υπάρχει μία μικρή ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση υποβιβασμού και από την στιγμή που ο σύλλογος υποβιβάστηκε στη Serie B, ο έμπειρος χαφ θα κάνει χρήση της για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Κάτι το οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συμβεί κατά την διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα