Παναιτωλικός: Καπίνο, ο πρώτος 

Γιώργος Ντυμένος
Καπίνο

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο επαναπατρίσθηκε για χάρη του Παναιτωλικού και ο 29χρονος πορτιέρε αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη των «κυανοκίτρινων». 

Ο Στέφανος Καπίνο αποτελεί από σήμερα (27/6) την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του Παναιτωλικού, καθώς ο 29χρονος πορτιέρε επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη των «κυανοκίτρινων». Μετά από μία πενταετία στο εξωτερικό όταν και έφυγε από τον Ολυμπιακό αρχικά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά ακολούθησε η Βέρντερ Βρέμης, η Σαντχάουζεν και η Αρμίνια Μπίλεφλεντ της Γερμανίας, ενώ το περασμένο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν στην πολωνική Μίεντζ Λέγκνικα.

«Απόφοιτος» των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και εννέα φορές διεθνής, ο ύψους 1.96 Ελληνας πορτιέρε υπέγραψε για δύο χρόνια στα «καναρίνια».

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για Καπίνο:

Ο Στέφανος Καπίνο ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1994 και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε FSV Mainz, Ολυμπιακό (κατέκτησε δύο πρωταθλήματα), Nottingham Forest, Werder Bremen, Sandhausen, Arminia Bielefeld και το τελευταίο εξάμηνο στην Πολωνική Miedz Legnica.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα