Επιμένουν στην Αυστρία: «Μπορεί να επιστρέψει ο Σβαμπ στην Ραπίντ;»

Ο Στέφαν Σβαμπ πήρε το πτυχίο του

bet365

Για ακόμη μια μέρα στα Αυστριακά ΜΜΕ συντηρείται το θέμα με την πιθανή επιστροφή του Στέφαν Σβαμπ αυτό το καλοκαίρι στη Ραπίντ Βιέννης, αν και ο ΠΑΟΚ είναι αρνητικός.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει συνδέσει το όνομα του με τη Ραπίντ Βιέννης, έφτασε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, οπότε είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του, που θέλει να επαναφέρει τον Αυστριακό μέσο στα πάτρια εδάφη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «laola1.at» αν αυτό εξαρτιόταν από τον Αυστριακό μέσο, η επιστροφή στο Hütteldorf θα ήταν «αρκετά πιθανή». Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, για να υπάρξει συμφωνία αυτή τη στιγμή τα πάντα εξαρτώνται πρωτίστως από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, που εμφανίζεται να είναι αρνητική.

Τα παιχνίδια των προκριματικών και η πρόκριση στους ομίλους του Conference League είναι ένα ορόσημο για την ελληνική ομάδα, έτσι «μέχρι τότε, η Ραπίντ μάλλον δεν μπορεί να ελπίζει σε επιστροφή του 32χρονου μέσου», με τον οποίο έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, όπως αναφέρει η «Krone».

Ο Σβαμπ έπαιξε στη Ραπίντ Βιέννης από το 2014 έως το 2020 πριν αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ξεκινά την τέταρτη σεζόν του στην Ελλάδα.

O Αυστριακός μέσος, μετά το ατύχημα που είχε ο μικρός γιος του, βρίσκεται στην πατρίδα του και θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα (3/7) με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα