ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το πανάκριβο «ενοίκιο» των 3 εκατ. ευρώ του Καρασκάλ!

Καρασκάλ

bet365

Η δύσκολη περίπτωση του Χόρχε Καρασκάλ έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τη ρωσική ομάδα να προτείνει, όπως έκανε και με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες, τον δανεισμό του Κολομβιανού.

Η περίπτωση απόκτησης του Χόρχε Καρασκάλ απασχολεί τον ΠΑΟΚ, που έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως είχε συμβεί και στην υπόθεση του Τσάλοφ, με τη ρωσική ομάδα να ρίχνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την περίπτωση δανεισμού του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν 50-50 με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν διαπιστώσει πως και ο ποδοσφαιριστής θα ήταν θετικός σε μια μετακίνηση, αλλά και η ΤΣΣΚΑ δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει τρόπους συμφωνίας.

Η ρωσική ομάδα φέρεται να έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ τον δανεισμό του Καρασκάλ, με ένα ενοίκιο που φτάνει το 1,5 εκατομμύρια ευρώ και οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων Ευρώ. Ανάλογη πρόταση έχει γίνει από τη ρωσική ομάδα και προς τη Βάσκο Ντα Γκάμα, που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της πριν από λίγες ημέρες, αλλά και προς την Τορίνο σύμφωνα με το «Tuttomercatoweb».

Ωστόσο το συνολικό κόστος του δανεισμού θα εκτοξευτεί στα 3.000.000 ευρώ, καθώς το ποσό του ετήσιου «ενοικίου» είναι ξεχωριστό από την κάλυψη του συμβολαίου του Κολομβιανού, που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ κάνει λόγο για απόκτηση του Κολομβιανού αντί του ποσού των 4,5 εκατ. Ευρώ και διατήρηση ποσοστού 50% σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα ο «Δικέφαλος» προσφέρει στον ποδοσφαιριστή από την Κολομβία τριετές συμβόλαιο.

Η Γκρέμιο εμφανίστηκε τον Ιούνιο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καρασκάλ, ωστόσο τα σενάρια διαψεύστηκαν άμεσα από τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης ομάδας, κάτι ανάλογο συνέβη πριν από λίγες ημέρες και με την Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και την Ατλέτικο Παραναένσε.

Την περασμένη σεζόν, 2022/2023, ο Καρασκάλ έπαιξε 26 αγώνες για την ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό πρωτάθλημα (έξι γκολ, μία ασίστ) και οκτώ παιχνίδια για το ρωσικό. Ο Κολομβιανός μέσος απουσίασε από τον πρόσφατο τελικό για το Σούπερ Καπ Ρωσίας με τη Ζενίτ, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα