Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ σε 2 φιλικά έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο τους Έλληνες χαφ του

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ σε 2 φιλικά έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο τους Έλληνες χαφ του

Ο Μπουχαλάκης

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε περισσότερο χώρο και χρόνο στους Έλληνες μέσους του στα 2 φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού σε σχέση με τους ξένους της ομάδας. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το κλισέ για τα φιλικά παιχνίδια παραδοσιακά είναι πως γίνονται για τις δοκιμές του προπονητή και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Συνήθως έτσι είναι και ο Ολυμπιακός δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Υπάρχει όμως και μία άλλη παράμετρος σε σχέση με τα 2 φιλικά τεστ του Ολυμπιακού στην Αυστρία με Σλοβάτσκο και Νόρτζελαντ. Για αρχή στο φιλικό με τους Τσέχους τα 2/3 του άξονα απαρτιζόταν από Έλληνες χαφ. Στον άξονα ήταν οι Μπουχαλάκης και Καρβάλιο και πίσω από τον φορ Αραμπί ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μπιέλ και Βρουσάι. Αυτή ήταν η αρχική προσέγγιση καθώς όσο περνούσαν τα λεπτά ο Φορτούνης τραβιόταν και στα άκρα και πήγαινε πιο μέσα ο Βρουσάι ή ο Μπιέλ.

Στο β' μέρος ο Ντόι πήγε εξάρι από στόπερ, ο Λιάτσος αφότου μπήκε ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε οκτάρι και ο Πέπε πήγε δεκάρι. Άρα ξανά οι 2 από τους 3 του κέντρου ήταν Έλληνες.

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο με τις αλλαγές: Τζολάκης (46' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46' Ραμόν), Ντόι, Μπα (65' Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46' Ρέτσος), Καρβάλιο (65' Λιάτσος), Φορτούνης (65' Πέπε), Μπιέλ (46' Μασούρας), Βρουσάι (65' Ζινερνάγκελ) και Ελ Αραμπί (65' Μπουτούτσι).

Πάμε τώρα με τη Νόρτζελαντ. Στο αρχικό σχήμα στο κέντρο ο Μαρτίνεθ είχε τους Μπουχαλάκη αλλά και τους Ινμπόμ Χουάνγκ & Φορτούνη πίσω από τον Αραμπί και άκρα με Μασούρα και Μπιέλ.

Στο δε β' μέρος έπαιξε και 4-3-3 αλλά και σε κάποιες στιγμές και 4-4-2. Ο Λιάτσος αντικατέστησε τον Μπουχαλάκη και μπήκε επίσης και ο Ντόι. Μετά το 63' που μπήκε ο Ντόι ήταν εξάρι και ο πιτσιρικάς Λιάτσος μπροστά του στον άξονα. Είχε δηλαδή κέντρο με Ντόι, Καρβάλιο και Λιάτσο. Άρα ξανά οι περισσότεροι χαφ του ήταν Έλληνες.

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Νόρτζελαντ: Πασχαλάκης (46' Τζολάκης), Ρέαμπτσιουκ (67' Βρουσάι), Ρέτσος (76' Μπαγκαλιάνης), Μπα (88' Πέπε), Ροντινέι (76' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (67' Λιάτσος), Ινμπόμ Χουάνγκ (46' Ραμόν), Φορτούνης (46' Καρβάλιο), Μπιέλ (66' Ντόι), Μασούρας και Αραμπί (78' Μπουτούτσι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα