Ολυμπιακός μεταγραφές: Για «άκυρο» της Μποταφόγκο σε πρόταση για τον Αντρίελσον λένε οι Βραζιλιάνοι

Newsroom
«Διερευνητική επαφή του Ολυμπιακού με την Μποταφόγκο για τον Αντρίελσον»

bet365

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αντρίελσον, αλλά απορρίφθηκε.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «UOL» είχε αποκαλύψει στα τέλη του Ιουνίου το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντρίελσον, και η «odia» ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεταξύ των ομάδων που κατέθεσαν προσφορά για να αποκτήσουν τον βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η τελευταία ομάδα που προσπαθεί ενεργά να κάνει δικό της τον 25χρονο αμυντικό της Μποταφόγκο είναι η Ντινάμο Μόσχας, η οποία όμως δεν έχει κάνει ακόμη κάποια πρόταση, με τις απαιτήσεις των Βραζιλιάνων να αγγίζουν τα 6-7 εκατ. ευρώ. Προηγούμενως πρόταση αγοράς για τον Αντρίελσον είχαν κάνει οι Μπεσίκτας, Μαρσέιγ, Ουντινέζε και Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα