Απόλλων Λεμεσού μεταγραφές: «Έκλεισε» ο Βαλμπουενά

Ο Βαλμποευνά πανηγυρίζει τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ

bet365

O Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι το 2024. Την Δευτέρα (24/7) τα ιατρικά και τα τυπικά.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν σε επαφές με τον Απόλλωνα Λεμεσού τα τελευταία 24ωρα και πλέον υπάρχει «λευκός καπνός».

Ο σύλλογος της Κύπρου ενημέρωσε αρχικά τους κατόχους διαρκείας μέσω... SMS και εν συνεχεία ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια τους για μονοετές συμβόλαιο. Ο 38χρονος θα βρεθεί την Δευτέρα (24/7) στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο Βαλμπουενά αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ύστερα από μια τετραετία με 150 συμμετοχές, 18 γκολ, 43 ασίστ, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας, Λυών και Φενέρμπαχτσε.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.

Ο Ματιέ αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα