Ολυμπιακός μεταγραφές: Σοβαρό ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για Μπρνιτς βλέπουν οι Σλοβένοι

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Ιβάν Μπρνιτς της Μάριμπορ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σλοβενία ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ιβάν Μπρνιτς της Μάριμπορ.

Η σλοβενική ιστοσελίδα «nogomania» αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Ιβάν Μπρνιτς της Μάριμπορ και μάλιστα προτίθεται να καλύψει και τις απαιτήσεις του συλλόγου από την Σλοβενία που φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο 21χρονος Κροάτης αριστερός εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025 με την Μάριμπορ, όμως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αυτό, θα είναι δύσκολο για την ομάδα να διατηρήσει τον συγκεκριμένο παίκτη στις τάξεις της, παρ' ότι θα αποδυναμωθεί αρκετά αν φύγει κι αυτός, μετά την αποχώρηση του Ζαν Βιπότνικ.

Την περασμένη σεζόν ο Ιβάν Μπρνιτς πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας 13 ασίστ σε 3.192 λεπτά συμμετοχής ενώ φέτος έχει ήδη αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ. Στα τέσσερα εξ' αυτών μάλιστα που είναι για τα προκριματικά του Europa Conference League έχει δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο νεαρός Κροάτης πήγε στην Μάριμπορ το περσινό καλοκαίρι από την Ντουγκοπόλιε ενώ έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα