ΟΦΗ μεταγραφές: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Μάρκο Μπάκιτς!

ΟΦΗ μεταγραφές: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Μάρκο Μπάκιτς!

Παραμένει στον ΟΦΗ μέχρι το 2025 ο Μπάκιτς

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Μάρκο Μπάκιτς, το οποίο θα τον κρατήσει στην Κρήτη μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μπορεί ο Μάρκο Μπάκιτς, που ήρθε στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι, να είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου, όμως οι ιθύνοντές της έσπευσαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον 29χρονο Μαυροβούνιο κεντρικό μέσο για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οι άνθρωποι του «ομίλου» έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την παρουσία του την πρώτη του σεζόν και γι' αυτό έσπευσαν να ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιό του για άλλο ένα έτος.

Πέρυσι ο Μπάκιτς πραγματοποίησε 27 συμμετοχές με τους Κρητικούς σκοράροντας οκτώ γκολ, απολογισμός άκρως ικανοποιητικός για μέσο, και δίνοντας τρεις ασίστ σε 1.971 αγωνιστικά λετπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2025.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Marko Bakic για έναν επιπλέον χρόνο από την αρχική λήξη του συμβολαίου του.

Ο διεθνής Μαυροβούνιος, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο στην Κρήτη, ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν αγωνίστηκε σε 15 αγώνες, σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα