Ατρόμητος: Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Πανελευσινιακό

Newsroom
Αναβλήθηκε το φιλικό του Ατρομήτου με τον Πανελευσινιακό

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως αναβλήθηκε το φιλικό με τον Πανελευσινιακό για λόγους ασφαλείας.

Δεν θα διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας τελικά το φιλικό του Ατρομήτου με τον Πανελευσινιακό το οποίο ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα σήμερα στο γήπεδο της τοπικής ομάδας στις 18:30. Αιτία της αναβολής είναι τα τελευταία γεγονότα και τα όσα έχουν προκύψει μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για το φιλικό κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει πως το προγραμματισμένο φιλικό κόντρα στον Πανελευσινιακό, το οποίο είχε οριστεί για σήμερα (9/8) στις 18:30 στο γήπεδο της τοπικής ομάδας, δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους ασφαλείας λόγω των τελευταίων γεγονότων και των όσων έχουν προκύψει μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ.

H εν λόγω εξέλιξη προέκυψε και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Αστυνομίας της Ελευσίνας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα