Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι έχει συμμετοχή στα 3 από τα 4 φετινά γκολ της ομάδας του (vids)

Ο Ροντινέι

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ μπορεί τυπικά να έχει «πιστωθεί» μόνο μία ασίστ, όμως έχει κάνει αρκετά παραπάνω φέτος στο δημιουργικό σκέλος στον Ολυμπιακό.

Αποκτήθηκε πέρυσι μεσούσης της περιόδου ως μία προσθήκη που θα έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Και ο γεννημένος το 1991 Ροντινέι - που θα γίνει προσεχώς και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου για να μην λογίζεται ως ξένος - την κάνει αυτή τη διαφορά σχεδόν από τότε που αποκτήθηκε.

Ναι, ο Μαρτίνεθ περιμένει ακόμα περισσότερα τακτικά και αμυντικά. Η προσφορά του Βραζιλιάνου μπακ παρόλα αυτά παραμένει εξαιρετικά σημαντική στον Ολυμπιακό.

Στο Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός (2-0) ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ έδωσε την πρώτη του φετινή ασίστ στην ομάδα του. Φτάνοντας έτσι στις 4 ασίστ σε 25 αγώνες. Ήταν η μπαλιά του στον Μπιέλ μετά την κεφαλιά - πάσα του Φορτούνη προς εκείνον.

Ο Ροντινέι

Πλην όμως ο «Ρόντι» έχει κάνει πολλά παραπάνω από μία ασίστ. Για την ακρίβεια είναι μέσα στα 3 από τα 4 φετινά επίσημα γκολ των Ερυθρόλευκων!

Στο 1-0 με τη Γκενκ στο Φάληρο είναι η δική του... κούρσα και η δική του μπαλιά που κόβεται άτσαλα για να φτάσει στο πόδι του Φορτούνη και να βγει το γκολ. Στο δε ματς με την ομάδα των Σερρών από τη δική του συνεργασία με τον «Φόρτου» βγήκε η φάση του κερδισμένου πέναλτι που έκανε γκολ ο Ελ Αραμπί για το 2-0.

Μάλιστα επειδή σταθήκαμε στον Κώστα Φορτούνη είναι και αυτός μέσα στα 3 από τα 4 τέρματα του Ολυμπιακού. Σκόραρε με τη Γκενκ, ήταν ο παίκτης που τροφοδότησε τον Ροντινέι για το 1-0 του Μπιέλ και φυσικά εκείνος που πήρε το πέναλτι από τον Πεταυράκη για το 2ο τέρμα των Πειραιωτών με την ομάδα του Γκαρσία.

Οσο για τον Ροντινέι; Ο Βραζιλιάνος παρότι ορισμένες φορές είναι κάπως επιπόλαιος στα μετόπισθεν εξακολουθεί να δείχνει με κάθε τρόπο την ποιότητά του. Και δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού. Με την εικόνα του και τα αγωνιστικά του προσόντα δείχνει πως πιθανότατα είναι ο πιο ποιοτικός δεξιός μπακ του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Πώς βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του στον Ολυμπιακό; Ο Ροντινέι είχε δώσει το στίγμα του από την προετοιμασία στην Αυστρία: «Πάντα πάλευα για μια θέση στις ομάδες τις οποίες ήμουνα. Σίγουρα είμαι ένας έμπειρος παίκτης, 31 χρονών, τα έχω δει όλα και πιστεύω πως μόνο με προπόνηση και δουλειά μπορώ να δείξω πως αξίζω μια θέση στον Ολυμπιακό. Είναι το μόνο που μετράει.

Πρέπει να κοιτάξω το τι κάνω εγώ στο γήπεδο μέσα από την προπόνηση. Είναι σημαντικό που στον Ολυμπιακό έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που δημιουργούν ανταγωνισμό και παλεύουν σε όλες τις θέσεις. Αλλά μόνο με δουλειά στους αγώνες και τις προπονήσεις μπορώ να δείξω πως αξίζω μια θέση στην ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα