Ολυμπιακός μεταγραφές: Θέλει να πουλήσει με λιγότερο από τέσσερα εκατ. ευρώ τον Σολμπάκεν η Ρόμα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θέλει να πουλήσει με λιγότερο από τέσσερα εκατ. ευρώ τον Σολμπάκεν η Ρόμα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
Ο Σολμπάκεν

bet365

Ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Όλα Σολμπάκεν και οι Ιταλοί αναφέρουν λεπτομέρειες από τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα.

Το όνομα του Όλα Σολμπάκεν έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει κύκλο διαπραγματεύσεων για την απόκτησή του από τη Ρόμα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι «τζιαλορόσι» δεν είναι θετικοί στην παραχώρησή του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού καθώς θα ήθελαν να τον πουλήσουν και να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό λιγότερο από 4 εκατ. ευρώ.

Τέλος, τονίζουν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ρόμα συνεχίζονται για την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα