Παναθηναϊκός: Ψυχολογικό βάλσαμο η ντοπιέτα για τον Σπόραρ

Νίκος Αθανασίου
Άντραζ Σπόραρ

bet365

Τα δύο γκολ του Άντρατζ Σπόραρ ήταν το καλύτερο μαντάτο για τον ίδιο αλλά και για τον Παναθηναϊκό, με τον Σλοβένο φορ να έχει μπροστά του και το παιχνίδι με τον Σαν Μαρίνο, μπαίνοντας στο top-10 των σκόρερς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ξεκίνησε την σεζόν με εκρηκτικό τρόπο, σκοράροντας τρία γκολ κόντρα στη Ντνίπρο, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη πρόκριση επί των Ουκρανών. Η μεγάλη ευκαιρία που έχασε στη Μπράγκα τον έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, ήταν σε κακή πνευματική κατάσταση αλλά ο Άντρατζ Σπόραρ έχει ισχυρή προσωπικότητα και έψαχνε την ευκαιρία της επιστροφής στα γκολ που θα του ανέβαζε και πάλι την διάθεση, την αυτοπεποίθηση.

Αυτό έγινε το βράδυ της Πέμπτης, καθώς σκόραρε δύο φορές με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Με την κίνηση σήμα κατατεθέν του, έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με δύο υπέροχα πλασέ συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό.

Τα χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του

Το come back του Σπόραρ στα γκολ ήταν το καλύτερο μαντάτο για τον Παναθηναϊκό που ποντάρει πολλά στον διεθνή άσο. Μάλιστα, την Κυριακή η Σλοβενία αντιμετωπίζει το Σαν Μαρίνο και ο έμπειρος στράικερ θα έχει την ευκαιρία απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο να σκοράρει για ακόμη μία φορά. Μάλιστα, αρκετοί συμπαίκτες του επικοινώνησαν μαζί του για να τον συγχαρούν.

Πάντως, με αυτά τα δύο χθεσινά γκολ, ο Σπόραρ έφτασε τα 10 πάτησε στη κορυφαία δεκάδα των all time σκόρερς της χώρας του, εκεί όπου στην κορυφή βρίσκεται ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς με 35.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα