Κηφισιά: Τέλος ο Σάκιτς, συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Βασίλης Μπαλατσός
Σάκιτς

bet365

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κατέθεσε μια «δυνατή» πρόταση στον Εμάνουελ Σάκιτς, η Κηφισιά δεν στάθηκε εμπόδιο και άναψε το «πράσινο» φως για την μεταγραφή.

Μετά από δυο μήνες και τρεις εμφανίσεις σε ισάριθμες αγωνιστικές της Stoiximan Superleague ο Εμάνουελ Σάκιτς αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά! Ο Αυστριακός μπακ είχε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που χαρακτηρίζεται ως «ευκαιρία ζωής», ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων δεν στάθηκε εμπόδιο και συμφώνησε με την ομάδα της Βουλγαρίας για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

O 32χρονος αμυντικός ήταν η πρώτη μεταγραφή των νεοφώτιστων στην παρθενική τους χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σάκιτς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον υπολόγιζε απόλυτα και μάλιστα είναι ένας παίκτης που εκτός από το δεξί άκρο της άμυνας μπορούσε να παίξει τόσο αριστερά, όσο και στο κέντρο.

Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη η Κηφισιά εκτός από κεντρικό αμυντικό καλείται να βρει και δεξί μπακ, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Μασούρας είναι ο μοναδικός δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας του ρόστερ.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας.

Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Το αντίο του Σάκιτς

Ο Αυστριακός λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας έκανε ανάρτηση στο Instagram με την οποία αποχαιρέτησε την Κηφισιά, ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έστειλε τις ευχές του για την πορεία της σεζόν.

«Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της Κηφισιάς.
Ήταν σύντομο, αλλά ένα ταξίδι που θα θυμάμαι για πάντα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τον χρόνο που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια, το επιτελείο για την υπέροχη συνεργασία και τη διοίκηση που αποδέχτηκε την επιθυμία μου για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.
Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε τον στόχο για αυτή τη σεζόν.
Εύχομαι τα καλύτερα»,
ανέφερε ο Αυστριακός.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα