Στάικος: «Είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι, θα διεκδικούμε βαθμούς σε κάθε γήπεδο»

Ο Στάικος

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, σχολίασε από τη μεριά του το εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Θανάσης Στάικος έκανε δηλώσεις τόσο στη NOVA όσο και στη συνέντευξη Τύπου μετά το Αστέρας - ΠΑΣ (2-2). Ο προπονητής του ΠΑΣ τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας πάντα είναι ικανοποιητικό. Η εικόνα του παιχνιδιού είναι ότι ο Αστέρας είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού: εμείς είχαμε πάντα απώλεια κατοχής. Φυσικά στις περιπτώσεις που είχαμε καλές μεταβάσεις, επιθετικές, σκοράραμε κιόλας με αυτόν τον τρόπο.

Στην ουσία δεν έγιναν πολλές κλασικές ευκαιρίες, απλά είχε μία υπεροχή ο Αστέρας εδαφική και σε ποσοστά κατοχής (69% έφτασε στο τέλος). Είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σήμερα για να έχουμε καλύτερη εικόνα και απόδοση. Είδαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος ποντάρει στην ομοιογένεια, στην ομαδική προσπάθεια και στο ομαδικό πνεύμα.

Στην άμυνα δεχτήκαμε δύο τέρματα και βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο β’ ημίχρονο όπου δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα θα είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικεί βαθμούς σε κάθε γήπεδο».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα