Ίνγκασον: «Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι πολύ συναισθηματικό»

Ο Ινγκι Ινγκασον και η πρόταση της Μίντιλαντ

bet365

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισλανδία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτό της Δανίας.

Το καλοκαίρι ο Ίνγκι Ίνγκασον αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία με τα χρώματα της Μίντιλαντ.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός μπορεί να μιλήσει για τις διαφορές που υπάρχουν μ’ αυτό στη Δανία, όπου συνεχίζει την καριέρα του.

«Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ συναισθηματικό. Διακυβεύονται πολλά σε κάθε παιχνίδι και όλα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αλλά το πρωτάθλημα της Δανίας είναι πολύ καλό και ένιωσα ότι ήρθε η ώρα για μένα και την οικογένειά μου να αλλάξουμε και να δοκιμάσουμε κάτι νέο. Παίρνεις πράγματα στην Ελλάδα που δεν τα παίρνεις στη Δανία και το αντίστροφο. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι», υποστήριξε ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του.

«Είναι ωραία. Η ομάδα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το που βρισκόμαστε. Υπήρξαν και άσχημα και καλά αποτελέσματα. Κι εγώ είχα τραυματιστεί και επιστρέφω», σημείωσε αναφορικά με τους πρώτους μήνες στη Δανία και τη Μίντιλαντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα