Μλαντένοβιτς και Αβράμοβιτς συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο

Newsroom
Μλαντενοβιτς_Αβραμοβιτς
Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο μπασκετμπολίστας της Παρτιζάν, Αλέκσα Αβράμοβιτς συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκολας Τέσλα» του Βελιγραδίου κι έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

Μία τυχαία, αλλά ενδιαφέρουσα συνάντηση έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου «Νίκολας Τέσλα», αφού ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο μπασκετμπολίστας της Παρτιζάν, Αλέκσα Αβράμοβιτς «έπεσαν» ο ένας πάνω στον άλλο ενώ ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα.

Ο πρώτος για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας και ο δεύτερος για το παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μία σπουδαία νίκη τελικά.

Οι δύο παίκτες έχουν γεννηθεί στην ίδια πόλη, το Τσάτσακ. Μάλιστα, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έκανε δώρο μία φανέλα της εθνικής με το όνομά του στον συμπατριώτη του.

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία που ανήρτησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!