Μπαρτσελόνα: Τα δάκρυα της οικογένειας του Πέδρι που συγκίνησαν τους οπαδούς (vid)

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Τα δάκρυα της οικογένειας του Πέδρι που συγκίνησαν τους οπαδούς (vid)

bet365

Οι πιο αξιαγάπητες εικόνες από τους πανηγυρισμούς της Μπάρτσα είναι αυτές του Πέδρι και της οικογένειάς του να αγκαλιάζονται και να κλαίνε από χαρά!

Μία από τις σπουδαιότερες εικόνες από τους πανηγυρισμούς του τίτλου της Μπαρτσελόνα στον αγωνιστικό χώρο του «King Fadh Stadium» μετά την επιβλητική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (3-1), είχε πρωταγωνιστή τον Πέδρι και την οικογένειά του. Με το παιχνίδι να έχει μόλις τελειώσει, οι γονείς του και ο αδελφός του κατάφεραν να κατέβουν στην πρώτη σειρά των κερκίδων και όλοι μαζί ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς.

Ο ίδιος έτρεξε προς το σημείο που βρίσκονταν οι δικοί του άνθρωποι και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά τη Μαρία Ροζάριο, τη μητέρα του. Μετά την αγκαλιά με τη μαμά, ήταν η σειρά του αδελφού του, του Φερνάντο, που ήταν πάντα μαζί του, και του πατέρα του. Η μητέρα του μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον λυγμό της βλέποντας το αγόρι της να κλαίει από χαρά με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Η στιγμή, που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες της Μπάρτσα, δείχνει επίσης τον Φεράν Τόρες να φτάνει δευτερόλεπτα αργότερα στον χώρο και να λιώνει σε στην αγκαλιά της Μαρία Ντολόρες, της μητέρα του.

Οι σκηνές έχουν γίνει viral συγκινώντας τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα