Χαρίσης: Έδωσε ασίστ στη νίκη της Σίβασπορ με 4-1 επί της Τραμπζονσπόρ (vid)

Χαρίσης: Έδωσε ασίστ στη νίκη της Σίβασπορ με 4-1 επί της Τραμπζονσπόρ (vid)

bet365

Ο Χάρης Χαρίσης έδωσε μία ασίστ στην επικράτηση της Σίβασπορ με 4-1 επί της Τραμπζονσπόρ, που είχε τον Μανώλη Σιώπη στην ενδεκάδα της, αλλά όχι και τον τιμωρημένο Τάσο Μπακασέτα.

Ο Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκε βασικός στην μεγάλη νίκη της Σίβασπορ με 4-1 επί της Τραμπζονσπόρ στον ελληνικό «εμφύλιο» της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τουρκίας.Ο Έλληνας μέσος έδωσε μάλιστα και ασίστ, αφού έκανε την πάσα στον Σάιθ που σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιχοής και νίκησε τον Τσακίρ για το 3-1.

Η Τραμπζονσπόρ ήταν εκείνη που προηγήθηκε με τον Μάρκοβιτς στο 11', όμως έμεινε με δέκα παίκτες στο 22' λόγω αποβολής του Στρίγκερ Λάρσεν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Σάιθ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό και ο Γεσίλιουρτ έδωσε προβάδισμα στην Σίβασπορ δέκα λεπτά αργότερα. Ο Σάιθ έκανε το 3-1 από την ασίστ του Χαρίση στο 58' και ο Καϊσέδο διαμόρφωσε το τελικό 4-1 σκοράροντας τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή.

Για την ομάδα της Τραπεζούντας αγωνίστηκε βασικός ο Μανώλης Σιώπης ενώ ήταν εκτός αποστολής ο Τάσος Μπακασέτας, αφού είχε συμπληρώσει κάρτες.

Δείτε την ασίστ του Χαρίση στο 4,03 του βίντεο:

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα