Ομάρ Ελαμπντελαουί: Στο CAS η υπόθεσή του με την Γαλατάσαραϊ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Στο CAS η υπόθεσή του με την Γαλατάσαραϊ

Newsroom
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Στο CAS η υπόθεσή του με την Γαλατάσαραϊ

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και η Γαλατασαράι, θα συναντηθούν στη Λωζάνη στις 21 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, Νορβηγία και την Μπόντο Γκλιμτ, μετά το απότομο φινάλε στη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε έναν χρόνο εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού στο μάτι, είδε τον τουρκικό σύλλογο να τερματίζει το συμβόλαιό του μονομερώς και προσέφυγε στη FIFA αξιώνοντας την εξόφληση των χρημάτων που θα έπρεπε να πάρει βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών το 2020. Η Γαλατασαράι έλυσε τη συνεργασία μαζί του, δίχως να καταβάλει το ποσό που προβλέπονταν από το συμβόλαιο του.

Ο Νορβηγός δικαιώθηκε καθώς ο τουρκικός σύλλογος θα έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 2.8 εκατ. ευρώ. όμως οι άνθρωποι της «Τσιμ-Μπομ» δεν φέρονται διατεθειμένοι να καταβάλουν το οφειλόμενο ποσό και έτσι τώρα η υπόθεση θα πάει στο CAS.

Η Γαλατασαράι άσκησε έφεση κατά της απόφασης της FIFA και η υπόθεση θα πάει τώρα στο CAS με την εκδίκαση έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα